Γεωτεχνική Αιγαίου

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 02:15

Δελτίο τύπου για την έκδοση των προσωρινών δικαιωμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωτεχνικη αιγαιου

 

Η Γεωτεχνική Αιγαίου μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έκανε στα τελικά δικαιώματα Βασικής ενίσχυσης  που ανακοινώθηκαν  σήμερα 3/12/2015  από τον  ΟΠΕΚΕΠΕ, για την περίοδο 2015-2019, διαπιστώνει ότι,  εφαρμόστηκε με επιτυχία ο κανονισμός από τον ΟΠΕΚΕΠΕ  για τους παραγωγούς που υπέβαλαν δήλωση μέσω της ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και έχει να επισημάνει τα παρακάτω.

Με την ολοκλήρωση της  διαδικασίας έκδοσης προσωρινών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης, υλοποιήθηκε στο ακέραιο σημαντικό μέρος της αίτησης ΟΣΔΕ των δικαιούχων όπως προβλέπονταν από την Κανονισμό και τις υποδείξεις του ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα προσωρινά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης  που εκδόθηκαν για όσους υπέβαλαν δήλωση μέσω του Φορέα μας έχουν εκδοθεί ως επί το πλείστον όπως τα υπολογίζαμε με τους δικαιούχους κατά την σύνταξη της αίτησης

Απομένει ακόμη για να ολοκληρωθεί η εξόφληση του συνόλου των επιδοτήσεων  η ανακοίνωση της αξίας του πρασινίσματος, το όποιο ανέρχεται σε ποσοστό περίπου 45 %  επιπλέον επί της  βασικής ενίσχυσης και οι συνδεδεμένες ενισχύσεις (για όσες παραγωγές δικαιούνται)

  • Οι υπολογισμοί των δικαιωμάτων των μικρών παραγωγών κάτω από 1250 ευρώ,  (Βασική – Πρασίνισμα – Συνδεδεμένες ενισχύσεις) τα τελικά προσωρινά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης, είναι λίγο μεγαλύτερα σε αξία απ αυτά που είχαμε αρχικά ανακοινώση μέσω της Ιστοσελίδας μας, από τα κατ' εκτίμηση δικαιώματα, με τα όποια ο ΟΠΕΚΕΠΕ είχε αρχικά υπολογίσει την κατάταξη σας, στους μικρούς ή τους μεγάλους παραγωγούς.
  • Τα δικαιώματα των μεγάλων παραγωγών είναι μέσα στο αρχικό εύρος, όπως αυτά  υπολογήθηκαν στην ιστοσελίδα μας, προσαρμοσμένα στο ανώτερο ή  κατώτερο ποσό που διαμορφώνετε για κάθε δικαιούχο το 2019.  Από την αρχή αναφέραμε ότι στους υπολογισμούς του ΟΠΕΚΕΠΕ όσο και στους δικούς μας  συμπεριλαμβάναμε όλα τα ποσά που  θα λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος στο τελικό έτος αναφοράς 2019 . (Βασική – Πρασίνισμα – Συνδεδεμένες ενισχύσεις)

Όπως προβλέψαμε εκδόθηκαν δικαιώματα βασικής ενίσχυσης και στις κατηγορίες  των Νέων καλλιεργητών από εθνικό απόθεμα, καθώς και δικαιώματα βασικής ενίσχυσης σε όλους όσους είχαν δήλωση καλλιέργειας χωρίς δικαιώματα το 2013.

Με την τεχνική λύση που δόθηκε στους βοσκοτόπους, ικανοποιήθηκε το σύνολο των κτηνοτροφών, χωρίς να παρατηρηθεί  καμία περικοπή στά νέα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης όσων κατέχουν στην εκμετάλλευση τους ζωικό πληθυσμό. Ικανοποιήθηκαν "δίκαια" όλες οι δηλούμενες ζωικές μονάδες από επιλέξιμους βοσκοτόπους για την βασική ενίσχυση από δημόσιες εκτάσεις.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, ότι πάντα επιδιώκουμε και καταφέρνουμε στην Γεωτεχνική Αιγαίου  όλοι οι υπολογισμοί και οι εκτιμήσεις μας να είναι μέσα στα πλαίσια της έγκαιρης , σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσής σας.  Με την αμοιβαία  συνεργασία μας διασφαλίστηκαν οι επιδοτήσεις σας στο ακέραιο μέχρι το 2020 όπως σας είχαμε υποσχεθεί.   

Επίσης διαψεύδουμε με το αποτέλεσμα της δουλειά μας , την εμπειρία μας και τις καινοτόμες πρότυπες μηχανογραφικές εφαρμογές μας,  όλους όσους βιάστηκαν να αμφισβητήσουν την έγκαιρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση που έτυχαν και φέτος οι πελάτες μας. (Δελτίο μας από 18/10/2015)

Το μηχανογραφικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ παρουσιάζει σήμερα δυσλειτουργία στην εκτύπωση αλλά και στην μαζική έκδοση των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης. Στην Γεωτεχνική Αιγαίου, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τα δεδομένα και σύντομα να τα αναρτήσουμε με νέα εφαρμογή, για άμεση ενημέρωση σας. Επίσης θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι όσοι συνεργαστήκατε μαζί μας το 2014 στην δήλωση ΟΣΔΕ, έχετε στον φάκελο που σας παραδώσαμε με την δήλωση του 2014 και τους κλειδάριθμους, με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε με την Ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Δυστυχώς το προνόμιο αυτό το έχουν μόνο οι παλιοί πελάτες μας από το 2014 αφού ήμασταν οι μόνοι  που τους παραδώσαμε με την έντυπη δήλωση, όπως προβλέπονταν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για το 2014. Για μικροπροβλήματα και την επίλυση τους με την διαδικασία ενστάσεων θα δοθεί όπως προβλέπει ο κανονισμός ο αναγκαίως χρόνος υποβολής εντάσεων  από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Από αύριο και με δεδομένο ότι θα   σταθεροποιηθεί  και θα λειτουργεί το μηχανογραφικό  σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο τηλέφωνο 22510-47555  (εσωτερικό δικαιώματα), υπάλληλος μας θα μπορεί να σας ενημερώνει για το ύψος της βασικής ενίσχυσης σας για την περίοδο (2015 2016 2017 2018 2019) ταυτόχρονα και να σας παρέχει κάθε δυνατή επεξήγηση για το ύψος και τον τρόπο  υπολογισμού των δικαιωμάτων σας. Όταν δοθεί η δυνατότητα εκτύπωσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα σας κοινοποιήσουμε και το έντυπο προσωρινών δικαιωμάτων  που προβλέπετε από την διαδικασία της ΚΥΑ.

Για άλλη μια φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη  που επιδεικνύετε στις υπηρεσίες της εταιρίας μας  ,  και  σας διαβεβαιώνουμε ότι  από μέρους μας θα προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για το κοινό καλό όλων μας.  

Για την

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ ΟΣΔΕ

Γιάννης Φλωρίδης

 

Sosial Media

       


                           

Συνεργάτες

Επικοινωνία


Αλκαίου & Αρίωνος γωνία

Μυτιλήνη ΤΚ. 81100


Τηλ  2251047555

  

Copyright © 2014. Γεωτεχνική Αιγαίου   


Όροι χρήσεις            Πολιτική Απορρήτου